Versterk je uitstraling met een originele illustratie

Vind je het lastig om met je bedrijf of organisatie boven de grijze massa uit te steken? Of om jullie boodschap écht helder voor het voetlicht te krijgen? Met illustraties lukt het wel! Originele beelden maken je herkenbaar voor je doelgroep, laten je opvallen en versterken je uitstraling.

snel en vrijblijvend

Illustratie leadbuilders Sabine van der Ploeg

Illustratie voor je huisstijl en website

Wil je beter herkenbaar zijn? Versterk je huisstijl en website en val beter op met originele illustraties die aansluiten bij je huisstijl.

Voor Leadbuilders maakte ik een reeks afbeeldingen in één stijl. Ook dacht ik mee over het ontwerp en de indeling van de website. De illustraties worden door de hele website gebruikt en zorgen voor een ‘zakelijke speelsheid’.

 

Infographic Erasmus onderwijs Sabine van der Ploeg
Infographic voor het Erasmus MC waarin de adviezen uit het rapport van een adviesproject in beeld zijn gebracht.

Infographic

Veel informatie,  cijfers, een proces of een uitleg in een infographic zie je meteen waar het om gaat. 

Met beeld en tekst breng je de informatie als een overzichtelijk en aantrekkelijk geheel. Met een infographic stem je beter af op je doelgroep. Ook als die een tekst niet of niet zo makkelijk kunnen lezen, zoals kinderen of anderstaligen.

illustratie en strip Tworby Sabine van der Ploeg

Educatieve Illustratie

Wil je iets verduidelijken of tekst en uitleg in een oogopslag zichtbaar maken? Je kunt het laten zien in een educatieve illustratie gericht op jouw doelgroep. Een goede manier om veel doelgroepen te bereiken.

redactionele illustratie over verveling online

Illustraties voor social media

Wil je volgers op social media wakker houden?  Veel berichten lijken op elkaar. Met een illustratie val je op en laat je je social media campagne voor je spreken.

Met een illustratie creëer je een eigen stijl, dat maakt je origineel en  snel herkenbaar.

illustratie verkeer Sabine van der Ploeg

Redactionele illustratie

Je artikel of tekst wordt beter gelezen met een pakkende illustratie die de tekst ondersteunt.

logo met illustratie joeps hondenhuis

Logo of huisstijl

Op zoek naar een herkenbare professionele uitstraling? Ik  gebruik mijn illustratieve vaardigheden om een uniek logo of een heel eigen huisstijl te creëren. 

Samen met jou ga ik op zoek naar de essentie, het doel, de doelgroep en de kernwaarden van je bedrijf. Dit vertaal ik in een aantal ontwerpen voor een logo waarvan ik er een uitwerk. 

Specifieke illustratie in gedachten?

Laat me weten wat je zoekt en ik doe graag een vrijblijvend voorstel!