Persoonlijke illustratie of portret

persoonlijke illustratie verhuiskaart Het illustratiekabinet

Jouw maatwerk illustratie

Wil je een origineel en persoonlijk cadeau geven? Een persoonlijke illustratie is een uniek cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Denk aan een illustratie van het gezin, je familie, vrienden, huis of dier. Of aan een persoonlijk cadeau voor een collega bij een afscheid of jubileum. Ik maak ook persoonlijke illustraties voor op een geboorte,- verhuis- of trouwkaart. 

Ik teken iedereen op het portret met kenmerkende details, denk aan een knuffel of een speciaal kledingstuk. Gestileerd, dus niet volkomen levensecht, maar zo dat iedereen zich er in kan herkennen.

Wil je meer weten? Neem contact op, bel  06 1847 4548 of mail me op sabine@hetillustratiekabinet.nl.

Werkwijze

Vooraf bespreken we hoe ik jouw wensen. Wie en wat komen er op je persoonlijke illustratie? Welke details zijn belangrijk?

Aan de hand van jouw verhaal en (digitaal) fotomateriaal ga ik aan de slag. Ik maak eerst een schets die ik je mail.

Als het nodig is pas ik wat aan en na jouw goedkeuring ga ik aan de slag.

Ik werk de illustratie uit met inkt, aquarelverf en tot slot ook digitaal.

Je krijgt de digitale illustratie toegestuurd. Deze is geschikt om te vergroten en te laten  afdrukken. Tegen een meerprijs kan ik de illustratie ook ingelijst opsturen.

Liever niet digitaal maar het  echte handgeschilderde werk aan de muur? In overleg kan ik ook de origineel getekende illustratie maken en toesturen.

illustratie gezin in de keuken
gepersonaliseerd geboortekaartje Benthe

Prijzen

  • Een persoonlijk illustratie op maat maak ik vanaf €139,-

Een persoonlijke tekening maak ik met de hand. De prijs  hangt af van het aantal details en personen op de illustratie.

Het is altijd maatwerk en daardoor is veel mogelijk. Denk aan een bijzondere achtergrond of persoonlijke details zoals een boot, het strand of het favoriete knuffelbeest. Ik teken ze herkenbaar. De juiste details maken het persoonlijk, alles kan en gaat in overleg.

Recensies

Voor mijn moeders 80-ste verjaardag zochten we een een mooi, persoonlijk en bijzonder cadeau: een familie-portret, maar dan anders dan anders. Bij het zoeken naar de mogelijkheden stuitte ik op de site van het illustratiekabinet. Het contact met Sabine liep vlot. Nadat ik foto’s en details had aangeleverd, ontvingen wij al snel een eerste schets en ruim op tijd voor mijn moeders verjaardag het eindresultaat. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. In de illustratie heeft Sabine niet alleen ons als gezin vast weten te leggen, maar er door alle persoonlijke details ook echt een extra dimensie aan gegeven. Dit laatste maakt het uniek en zeker anders dan anders. Een prachtig cadeau!

Femke Mocking

persoonlijke familie illustratie

Ik heb Sabine benaderd om een illustratie te maken bij mijn kado voor een vriendin die promoveerde.
Als verrassing wil ik met haar gaan kamperen in onze caravan in Zuid-Limburg, zodat zij lekker kan bijkomen en we heerlijk kunnen genieten van mijn prachtige vaderland.

Sabine stelde zich zeer coöperatief op, vroeg om relevante details en foto’s van bv wandelschoenen, vriendin en onze caravan en maakte een treffende tekening tot grote tevredenheid van ons beiden!

Alexandra Starmans

illustratie kamperen met de caravan in Limburg

Ik ben erg tevreden over het logo en de verhuiskaart die zijn ontworpen. De communicatie was prima, voor beide heb ik een aantal kenmerken en foto’s aangereikt en besproken. De ontwerpen waren vrijwel direct akkoord. Verder heb ik veel positieve reacties mogen ontvangen, vooral omdat het eindresultaat creatief is uitgevoerd.

Bonnie Bogers

persoonlijke illustratie verhuiskaart Het illustratiekabinet

Meer weten over een persoonlijke illustratie? Bel 0618474548, mail sabine @hetillustratiekabinet.nl of ga naar het contactformulier via de knop hieronder.