Persoonlijke illustratie of portret

Met een op maat gemaakte illustratie heb je een onvergetelijk en persoonlijk cadeau een unieke kaart of een originele decoratie.

Jouw maatwerk illustratie

Wil je een origineel en persoonlijk cadeau geven? Een persoonlijke illustratie is het perfecte cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Denk aan een illustratie van het je familie, vrienden, huis of huisdier. Of voor een collega bij  een afscheid of jubileum. Ik maak ook persoonlijke illustraties voor een geboorte- verhuis- of trouwkaart. 

Ik teken iedereen met kenmerkende details, denk aan haarstijl of kleding. Gestileerd, dus niet volkomen levensecht, maar zo dat iedereen zich er in kan herkennen.

Wil je meer weten? 

persoonlijke illustratie gezin

Werkwijze

gepersonaliseerd geboortekaartje Benthe

Vooraf bespreken we hoe ik jouw wensen. Wie en wat komen er op je persoonlijke illustratie? Welke details zijn belangrijk?

Aan de hand van jouw verhaal en foto’s ga ik aan de slag. Je krijgt altijd eerst een schets die ik naar je mail.

Aan de hand van jouw feedback werk ik de illustratie daarna uit met inkt, aquarelverf en eventueel digitale bewerking.

De digitale illustratie stuur ik je toe. Deze is geschikt om te vergroten en te laten afdrukken. Tegen een meerprijs kan ik de illustratie ook geprint en ingelijst opsturen.

Liever niet digitaal maar het  echte handgeschilderde werk aan de muur? In overleg kan ik de origineel getekende illustratie maken en toesturen.

Prijzen

  • Een persoonlijk illustratie op maat maak ik vanaf €139,-

Een persoonlijke tekening maak ik met de hand. De prijs  hangt af van het aantal details en personen op de illustratie.

Het is altijd maatwerk en daardoor is veel mogelijk. Denk aan een bijzondere achtergrond of persoonlijke details zoals een boot, het strand of het favoriete knuffelbeest. Ik teken ze herkenbaar. De juiste details maken het persoonlijk, alles kan en gaat in overleg.

persoonlijke illustratie gezin italie
illustratie strip als cadeau voor pensioen

Persoonlijk stripverhaal 

Een persoonlijk cadeau voor het afscheid van een collega. Hier zijn wat memorabele momenten vastgelegd in meerdere beelden net als in een strip.

Dit zeggen mijn opdrachtgevers

Een prachtig cadeau!

Voor mijn moeders 80-ste verjaardag zochten we een een mooi, persoonlijk en bijzonder cadeau: een familie-portret, maar dan anders dan anders. Bij het zoeken naar de mogelijkheden stuitte ik op de site van het illustratiekabinet. Het contact met Sabine liep vlot. Nadat ik foto’s en details had aangeleverd, ontvingen wij al snel een eerste schets en ruim op tijd voor mijn moeders verjaardag het eindresultaat. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. In de illustratie heeft Sabine niet alleen ons als gezin vast weten te leggen, maar er door alle persoonlijke details ook echt een extra dimensie aan gegeven. Dit laatste maakt het uniek en zeker anders dan anders. Een prachtig cadeau!

Femke Mocking

persoonlijke illustratie familieportret

Heel prettig contact

Heel prettig contact gehad met Sabine. Denkt goed mee en werkt snel. Eventuele aanpassingen en wensen worden verwerkt in de illustraties. Het is helemaal naar wens geworden!
 
Marie Louise Bernsen
 
persoonlijke illustratie huis zeilboot

Een treffende tekening

k heb Sabine benaderd om een illustratie te maken bij mijn cadeau voor een vriendin die promoveerde.
Als verrassing wil ik met haar gaan kamperen in onze caravan in Zuid-Limburg, zodat zij lekker kan bijkomen en we heerlijk kunnen genieten van mijn prachtige vaderland.

Sabine stelde zich zeer coöperatief op, vroeg om relevante details en foto’s van bv wandelschoenen, vriendin en onze caravan en maakte een treffende tekening tot grote tevredenheid van ons beiden!

Alexandra Starmans

illustratie kamperen met de caravan in Limburg

Creatief resultaat

Ik ben erg tevreden over het logo en de verhuiskaart die zijn ontworpen. De communicatie was prima, voor beide heb ik een aantal kenmerken en foto’s aangereikt en besproken. De ontwerpen waren vrijwel direct akkoord. Verder heb ik veel positieve reacties mogen ontvangen, vooral omdat het eindresultaat creatief is uitgevoerd.

Bonnie Bogers

persoonlijke illustratie verhuiskaart Het illustratiekabinet
Meer weten over een persoonlijke illustratie?